Övrigt

Hur hanterar Mynewsdesk GDPR?

Den 25 maj 2018 trädde den nya europeiska dataskyddsförordningen GDPR i kraft. Den nya lagstiftningen kan verka krånglig och svår att förstå. Vi på Mynewsdesk har därför jobbat hårt med att att förbättra, uppdatera och anpassa…

Läs mer

Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord:- Gå till vår inloggningssida http://www.mynewsdesk.com/user/signin.- Klicka på Glömt lösenord som du hittar under den gröna Logga in-knappen.- Du kommer då till en ny sida där du skriver in den e-postadress du…