För PC:
– Öppna Excel utan att öppna den lista du laddat ner.
– Klicka först på Data och sedan på Från text.
– Efter att du har klickat på Från text kommer det upp en ruta där du ska välja dokumentet som du vill importera.
– Markera dokumentet och klicka på Importera så kommer du till en ruta där du väljer Nästa.
– I steget efter ska du se till att Komma (eller “Delimited” eller “Avgränsade fält”) är ibockat och ifall Tabb är ibockat ska det bockas ur. Komma är det enda som ska vara valt, klicka sedan på Nästa.
– Till sist klickar du på Slutför och därefter Ok.

För Mac:
– Öppna ett nytt dokument i Excel utan att öppna den nedladdade listan.
– Klicka på Data i Excel, välj Hämta externa Data och sedan Importera textfil
– Välj din fil och klicka på Hämta Data
– Välj sedan Avgränsade och Filursprung ska vara Unicode (UTF-8)
– I nästa steg, välj Komma (,) som avgränsare och citationstecken (”) som textavgränsare
– Därefter är det bara att godkänna resterande steg

En mer detaljerad beskrivning hittar du på Microsofts supportsida.

Lär dig mer om Contacts i våra Guides
eller läs mer om hur det fungerar att Ladda ner dina kontaktlistor