Om du vill skapa en helt ny tagg gör du det när du arbetar med ett material i Publish. I publiceringen finns Taggar där du väljer vilka taggar du vill använda till ditt material, det är också här du skapar nya taggar. Skriv bara in namnet på din tagg och klicka på Enter-tangenten så läggs den till i ditt material. När du har publicerat materialet sparas taggen i ditt nyhetsrum så att du kan använda den i fler publiceringar framöver.

Du hittar alla dina taggar under Tag Management i Settings.

Lär dig mer om att arbeta med taggar i våra Guides