För att skicka ett material som redan är publicerat till ytterligare mottagare använder du dig av funktionen Skicka exklusivt.

För att använda Skicka exklusivt går du i på Contacts -> Kontaktlistor, där du hittar knappen Skicka exklusivt. Klicka på Mottagare i Till fältet för att lägga till listor eller enstaka kontakter. Förslag visas medan du skriver. Klicka för att välja en lista eller kontakt, eller använd returknappen på ditt tangentbord för att lägga till det markerade förslaget. Därefter klickar du på Bifoga material och bifogar ditt utkast. Klicka sedan på Skicka exklusivt för att skicka ut via mejl

Om du bifogar fler än ett material visas varje material med en förhandsvisning och länk till publiceringen i nyhetsrummet. Om du vill kan du även bifoga ett ämne och personligt meddelande, men det går lika bra att lämna dessa fält tomma.

Du kan även nå funktionen Skicka exklusivt direkt från sidan där du redigerar t.ex. ett pressmeddelande, genom att klicka på knappen Skicka exklusivt.

Ett annat sätt att använda Skicka exklusivt kan vara att dela opublicerat material utan att lägga upp det i nyhetsrummet.

Lär dig mer om Contacts i våra Guides
eller läs när det automatiskt skickas ut mejl med publicerat material

Se även:
Kan jag schemalägga ett pressmeddelande via Skicka exklusivt?