Om du vill framhäva en av dina taggar lite extra kan du välja att nåla fast den i ditt nyhetsrum, i verktyget kallar vi detta för en toppmarkerad tagg. Dessa taggar kommer att synas under Nyheter, Bilder & Videor och Dokument i ditt nyhetsrum. Toppmarkera dina taggar genom att klicka på nål-symbolen i Tag Management i Settings. Du kan klicka- och dra för att byta ordning på de toppmarkerade taggarna.

Lär dig mer om att arbeta med taggar i våra Guides
eller läs om hur du skapar en ny tagg.