Genom att implementera vår nyhetsmodul på din egen webbsida, kan du synliggöra de senast publicerade pressmeddelanden, nyheter och blogginlägg från ditt nyhetsrum. Nyhetsmodulen gör din webbplats mer levande och driver trafik till ditt nyhetsrum.

Om ditt abonnemang inkluderar användning av nyhetsmodulen, hittar du i menyn under Settings (klicka på kugghjulet uppe i höger hörn) menyalternativet Nyhetsmodul.

Här kan du: Välja vilka typer av material som ska visas, filtrera material genom utvalda kategorier, välja layout och hur nyheterna ska öppnas, samt lägga till egen design via CSS.
Använd fliken Förhandsgranska för att kolla resultatet, och på fliken Implementera hittar du koden som du sedan kopierar och klistrar in i källkoden på din egen webbplats.

En annan typ av nyhetsmodul finns även i form av vår widget som visar ett flöde baserat på ämnen du väljer. Denna widget är helt gratis och du behöver inte vara användare av ett nyhetsrum. Klicka
här för att skapa en Widget för din webbplats – gratis!

Lär dig även på vilka sätt du kan visa mer innehåll från ditt nyhetsrum på din egen webbplats.