Med Hosted Newsroom kan du, utan att du behöver några programmeringskunskaper, ordna så att det material du publicerar på Mynewsdesk automatiskt hamnar även på din egen webbplats.

Cname
Cname är ett sätt att spegla ditt nyhetsrum till din egen webbplats. När du skapar ett nytt nyhetsrum på Mynewsdesk skapas samtidigt en subdomän för detta nyhetsrum automatiskt. På din egen webbplats kan du sedan sätta upp en egen subdomän, ett Cname, dit du speglar nyhetsrummet. För att ordna det behöver du ha tillgång till inställningarna för domänen för din webbplats, alltså DNS-inställningarna. Ert Cname ska peka mot www.mynewsdesk.com.

Att sätta upp en egen subdomän brukar bara ta ett par minuter. När du skapat din egen subdomän, skriv in den i fältet Egen domän (CNAME) i inställningarna för Hosted Newsroom som du hittar i menyn Settings.

I inställningarna kan du med hjälp av flikarna Design och Avancerade inställningar enkelt styla ditt Hosted Newsroom.

iframe
Det här alternativet tillåter dig att bädda in nyhetsrummet under en flik på din egen webbplats där du har kvar din egen design, header och footer.
Fliken där iframen ligger är i själva verket tom och innehållet som syns ligger egentligen på en annan sida. Att sätta upp en iframe tar vanligtvis mellan en kvart och en timme, beroende på webbadministratörens kunskapsnivå.
På sidan Hosted Newsroom i menyn Settings skriver du sedan under Inbäddat på egen webbplats in webbadressen där iframen ska visas. Här hittar du också koden som du klistrar in på iframens webbplats.
Använd flikarna Design och Avancerade inställningar för att enkelt styla ditt Hosted Newsroom.

API
Ett ytterligare alternativ är att hämta material med hjälp av API. Med API gör ni anrop till oss där ni själva väljer vilka material ni vill hämta från ert nyhetsrum och visa på er webbplats. Eftersom er webbplats inte är en exakt spegling av nyhetsrummet kan ni på så sätt individuellt anpassa design och innehåll.
Att använda API kräver mer teknisk kunskap än ovanstående varianter av Hosted Newsroom. Kontakta vår support för teknisk dokumentation eller om du behöver vår API-nyckel.

Övrigt
Utöver ovanstående alternativ kan du även på ett enkelt sätt synliggöra dina senast publicerade nyheter genom att implementera vår nyhetsmodul.
Även våra RSS-flöden (som du hittar nere i höger hörn på startsidan av ditt nyhetsrum) kan användas för att på annan plats hämta in publiceringar från ditt nyhetsrum.

Observera att Hosted Newsroom och API inte ingår i alla abonnemang. Din kontaktperson hos oss ger gärna information om ditt abonnemang och hur du kan uppgradera det efter behov.