Om du har ett Professional- eller Enterpriseabonnemang kan du implementera en nyhetsmodul på din webbplats för att synliggöra dina senast publicerade pressmeddelanden, nyheter och blogginlägg från ditt nyhetsrum. Nyhetsmodulen gör din webbplats mer levande och driver trafik till ditt nyhetsrum.

Under Nyhetsmodul i menyn Settings kan du välja vilka material som ska visas och lägga till egen design med CSS. När du har anpassat nyhetsmodulen så som du vill ha den kopierar du kodsträngen som du hittar längst ner på sidan och lägger in den på din egen webbplats.

En annan typ av nyhetsmodul finns även i form av vår widget som visar ett flöde baserat på ämnen du väljer. Denna widget är helt gratis och du behöver inte vara användare av ett nyhetsrum. Klicka här för att skapa en Widget för din webbplats – gratis!

Lär dig även på vilka sätt du kan visa mer innehåll från ditt nyhetsrum på din egen webbplats.