Du kan bjuda in flera användare att få tillgång till ditt nyhetsrum:

– Klicka på Settings (kugghjulet uppe i höger hörn) och välj Användare. Här kan du se vilka som redan är användare.
– För att lägga till fler personer skriver du in deras e-postadress längst ner på sidan och klickar på Bjud in. En inbjudan skickas där de kan skapa sina egna inloggningsuppgifter.

Om användaren redan har andra inloggningar på Mynewsdesk sedan tidigare är det viktigt att logga ut från dessa innan de nya skapas.
Länken är endast giltig i två timmar.
Antalet användare är inte begränsat.