Ett journalistkonto är ett användarkonto som tillåter dig att lägga upp bevakningar på innehåll som publiceras på Mynewsdesk. Du kan välja att följa specifika nyhetsrum, utvalda ämnen eller dina egna sökord.

Gå till Stories för att utföra sökningar och spara dem som bevakningar. Få översikt och administrera dina bevakningar under Prenumerationer. För att följa ett nyhetsrum, klickar du helt enkelt på Följ knappen i Stories eller på valfri sida av ett nyhetsrum.

Med ett journalistkonto är det inte möjligt att publicera någonting på Mynewsdesk. Ett journalistkonto är alltid kostnadsfritt. Mer information, och möjlighet att skapa ett gratis journalistkonto, hittar du på https://www.mynewsdesk.com/se/journalist/.

Ett press officer konto är ett användarkonto som ger dig tillgång till ett eller flera nyhetsrum, för att publicera och distribuera innehåll, förvalta kontakter, se statistik eller använda våra funktioner för omvärldsbevakning.

Press officer konton skapas alltid i förbindelse med ett nyhetsrum. Antingen när du skapar ett helt nytt nyhetsrum (besök https://www.mynewsdesk.com/se/ för att komma igång med ett nyhetsrum), eller efter inbjudan att publicera i ett redan befintligt nyhetsrum (enligt beskrivning i vår FAQ Hur lägger jag till en ny användare).

Ett press officer konto erbjuder också alla funktioner från ett journalistkonto. Om du använder ett press officer konto behöver du därför inte ha ett separat journalistkonto. För att nå journalist menyn från ett press officer konto, klickar du på ditt namn uppe i höger hörn, väljer Stories, och Stories sidan öppnas i en ny tab.

Se även:
Hur lägger jag till en ny användare?

Var ändrar jag inställningar för mitt personliga användarkonto?
Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord?