Följ dessa steg om du har glömt ditt lösenord:

1) Gå till inloggningssidan http://www.mynewsdesk.com/user/signin
2) Klicka på Glömt lösenordet? (under den gröna Logga in knappen)
3) I nästa steg skriver du in den e-postadress som du angav vid registrering
4) Ett mejl skickas till den angivna e-postadressen, med en länk som du klickar på för att skapa ett nytt lösenord
5) Använd ditt nya lösenordet för att logga in på ditt användarkonto

Se även:
How to enable and log in with two-factor authentication
Vad är skillnaden mellan ett journalistkonto och ett press officer konto?