Du kan skapa en historik av pressmeddelanden, nyheter och blogginlägg genom att bakdatera publiceringar i distributionsinställningarna. När du bakdaterar minst 8 dagar kommer det inte att skickas ut något mejl till varken följare eller bevakare.

För att komma in på sidan med distributionsinställningar skapar du ett nytt material i Publish, lägger till basinformation, relaterat material m.m. och klickar på Spara och fortsätt längst ner till höger på sidan.

Om du redan har ett utkast letar du upp det i Publish och klickar istället direkt på Distribuera.

Högst upp på sidan för distribution hittar du Publiceringsdatum, här väljer du Schemalagd publicering. Bakdatera materialet minst 8 dagar så skickas det inte ut något mejl.

Läs mer om Publish i våra Guides
eller lär dig mer om när det skickas ut mejl med det du publicerar.