Du kan skapa en historik av pressmeddelanden, nyheter och blogginlägg genom att bakdatera publiceringar i distributionsinställningarna. När du bakdaterar minst 8 dagar kommer det inte att skickas ut något mejl till varken följare eller bevakare.

För att komma in på sidan med distributionsinställningar skapar du ett nytt material i Publish, lägger till basinformation, relaterat material m.m. och klickar på Spara och fortsätt längst ner till höger på sidan.

Om du redan har ett utkast letar du upp det i Publish och klickar istället direkt på Distribuera.

Högst upp på sidan för distribution hittar du Publiceringsdatum, här väljer du Schemalagd publicering. Bakdatera materialet minst 8 dagar så skickas det inte ut något mejl.

Efter att du på så sätt bakdaterat och publicerat ditt material har du även möjlighet att i efterhand ändra publiceringsdatumet till ett mer aktuellt datum, t. ex. dagens datum, utan att det skickas ut några mejl. Detta är för att materialet då redan finns publicerat.

Läs mer om Publish i våra Guides
eller lär dig mer om när det skickas ut mejl med det du publicerar.