Video #1: Lær værktøjet at kende

Tool training 1: Lær værktøjet at kende Lær at navigere din Mynewsdesk-platform og forstå alle funktionerne i dit presserum.   https://youtu.be/Lxk9Yx8jYRA

Läs mer

Video #2: Få dit presserum op at køre

Tool training 2: Få dit presserum op at køre Lær mere om indstillinger, så du kan få dit presserum klar til publicering og distribution af indhold. https://youtu.be/qK6ncqv_YKU

Läs mer

Video #3: Nå ud til din målgruppe

Tool Training 3: Nå ud til din målgruppe Forstå, hvordan du arbejder med dine kontakter for at sikre, at du sender dit indhold til den rigtige målgruppe. https://youtu.be/1ozb4Xyhg14

Läs mer

Video #4: Klar til at publicere!

Tool Training 4: Klar til at publicere! Lær, hvordan du publicerer forskellige typer indhold og strukturerer dit nyhedsarkiv og din mediebank. https://youtu.be/Za4r6wQSP10

Läs mer