Utbildning

Verktygsutbildning
Kostnadsfri för kunder

Vi håller utbildningar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi i grupp går igenom verktyget från grunden. Detta passar dig  som är är ny i verktyget, eller behöver fräscha upp dina kunskaper.

Online-utbildning
Kostnadsfri för kunder

Koppla smidigt upp dig till vår genomgång online där vi under 1 h visar hur du använder verktyget. Ställ frågor i chatfunktionen. Det passar dig som är ny användare eller behöver fräscha upp dina kunskaper.

Inspiration Content Marketing
Kostnadsfri för alla

I våra inspirationssessioner går vi igenom de senaste trenderna inom Content Marketing och ger dig tips om hur du kan använda det för att förbättra ditt PR- och kommunikationsarbete. Dessa hålls på våra kontor i  Stockholm, Göteborg och Malmö.

Tjänster

Konsultation
1000 SEK/h

Få hjälp med hur du kan maximera ditt nyhetsrum.

Vi kan hjälpa till med allt från att strukturera upp ditt nyhetsrum och rensa bort gammalt content till att sortera och bygga listor av dina kontakter för att maximera spridning av ert content.

Mediebevakning
1000 SEK/h

Vi hjälper dig att sätta upp komplexa sökprofiler och lär dig hur du ska arbeta med omvärldsbevakning på bästa sätt.

Medieanalys
5000 SEK

Du får en manuellt framtagen rapport med en analys av din verksamhets synlighet och spridning i media baserat på resultat från din mediebevakare på Mynewsdesk.