Video #1: Lär känna verktyget

Lär dig navigera i plattformen och förstå funktionerna i ditt nyhetsrum.

Läs mer

Video #2: Konfigurera ditt nyhetsrum

Lär dig mer om inställningar för att säkerställa att ditt nyhetsrum är i perfekt skick för publicering och distribution.

Läs mer

Video #3: Nå din målgrupp

Få bättre insikt i hur du arbetar med dina kontakter för att se till att du skickar ditt innehåll till rätt målgrupp.

Läs mer

Video #4: Dags att publicera!

Lär dig hur du publicerar olika typer av innehåll och skapar en bra struktur i ditt nyhetsarkiv och mediebibliotek.