Gå till menyn Contacts och välj Kontaktlistor. Sedan klickar du på trepunktsmenyn, antingen för Alla Kontakter (för att ladda ner alla dina kontakter) eller för någon av dina listor (för att ladda ner den listan).

Via trepunktsmenyn väljer du mellan export som CSV eller XLSX fil. För att sedan kunna öppna filen enkelt i Excel, rekommenderar vi XLSX formatet. Listan du väljer att ladda ner skickas till mailadressen som du använder för att logga in.

Exporterar du alla kontakter på en gång, får du dem sammanfattat i en enda fil, utan uppdelning utifrån vilka listor de befinner sig i.
Väljer du en specifik lista, får du bara de kontakter som finns med i just den listan.

Ett filter som du tillämpar påverkar inte vilka kontakter som inkluderas i exporten. För att exportera en filtrerad lista (t.ex. dina Följare), filtrerar du först via dropdown-menyn, därefter lägger du till dessa kontakter i en lista som du själv skapar, och laddar sedan ner den listan.

Vänligen notera att det inte är möjligt att ladda ner kontakter från Audience Builder, Audience Targeting, Find contacts eller andra listor köpta för användning inom Mynewsdesk.

Hur lägger jag till en befintlig kontakt i fler listor?
Hur lägger jag till nya kontakter?
Var kan jag se mina följare?

Eller lär dig mer om Contacts i våra Guides