För att ladda ner dina kontaktlistor i CSV format:
– Klicka på menyn Settings och välj Inställningar för Contacts
– Under rubriken Ladda ner kontakter kan du välja vilken lista du vill ladda ner eller om du vill ladda ner alla kontakter på en gång.
Du får dem då skickade som en CSV-fil till den mejladress du har i ditt inlogg, listan kan du sedan importera i t.ex. Excel.
Väljer du alla kontakter på en gång får du dem uppradade i en lista, men inte indelade i vilken lista de finns med i.
Väljer du en specifik lista ser du bara de kontakter som finns med i just den listan.

Läs hur du gör för att Importera en csv fil med kontakter i Excel
eller lär dig mer om Contacts i våra Guides.