För att ladda ner dina kontaktlistor klickar du på Contacts i menyraden högst upp och därefter ExporteraVälj sedan vilken av dina listor du vill ladda ner samt i vilket format du vill ladda ner listan, CSV eller XLS. Det går också bra att ladda ner alla kontakter på en gång.

De listor du väljer att ladda ner skickas till den mailadress du är inloggad med. Väljer du alla kontakter på en gång får du dem uppradade i en lista, men inte indelade i vilken lista de finns med i. Väljer du en specifik lista ser du bara de kontakter som finns med i just den listan.

Läs mer om Contacts i våra Guides.