Om du vill lägga till nya kontakter i ditt nätverk kan du lägga till dem för hand eller importera dem.

Lägga till kontakter för hand
– Gå till Contacts och välj Kontaktlistor.
– Klicka på listan där du vill lägga in kontakten. Eller använd knappen Skapa lista.
– Klicka på Lägg till kontakt, fyll i kontaktinformationen och bekräfta.

Importera kontakter
– Klicka på Contacts och välj Importera.
Det finns två möjligheter att importera kontakter; ladda upp en fil med kontakter eller kopiera kontakterna från din dator och klistra in. Detaljerad information om hur du importerar en fil med kontakter hittar du i vår guide Import contacts into your lists.

Välj en eller flera kontakter genom att bocka i kryssrutan för att lägga in kontakter i fler listor. Eller klicka på en kontakt för att redigera listor eller detaljinformation.

Om du däremot vill lägga upp en kontaktperson eller presskontakt som ska visas i ditt offentliga nyhetsrum, ordnas det inte under Contacts, utan i menyn under Publish, där du väljer Kontaktpersoner. Se även Var lägger jag till eller redigerar en kontaktperson på mitt publika nyhetsrum.

Se även:
Hur lägger jag till en befintlig kontakt i fler listor?
Var hittar och redigerar jag kontaktuppgifter för kontakter i mitt nätverk?
Hur laddar jag ner mina egna kontaktlistor?
Varför importeras inte min adressfil?
Varför importerades inte alla kontakter från min lista?

Eller lär dig mer om Contacts i våra Guides