Om du vill lägga till nya kontakter i ditt nätverk kan du lägga till dem för hand eller importera dem.

Lägga till kontakter för hand
– Klicka på Contacts och välj Hantera kontakter.
– Klicka på + Ny kontakt och fyll i kontaktinformationen, spara dina ändringar längst ner.
– När kontakten är sparad, kan du klicka på Listor högst upp för att lägga till kontakten i en befintlig lista.

Importera kontakter
– Klicka på Contacts och välj Importera.
Det finns två möjligheter att importera kontakter; ladda upp en fil med kontakter eller kopiera kontakterna från din dator och klistra in. Detaljerad information om hur du importerar en fil med kontakter hittar du i vår guide Import contacts into your lists.

Hur laddar jag ner mina egna kontaktlistor?

Eller lär dig mer om Contacts i våra Guides