För att se en lista över alla dina följare, går du till menyn Contacts och väljer Kontaktlistor – där klickar du på Alla Kontakter. Använd filter knappen för att filtrera på Filter: Följare.

Om du vill exportera dina följare, behöver du markera alla, lägga till kontakterna i en lista som du själv skapar, och sedan ladda ner den listan.

Följare är kontakter som har registrerat sig på Mynewsdesk, och gjort ett aktivt val att följa ert nyhetsrum (via Följ knappen som visas i det offentliga nyhetsrummet).